Krohne & Storm

// ADRESSE

Borgergade 6, 6., 1300 København K

Thinggaard Rejser - skirejser til Østrig, Frankrig, Italien, Sverige og Norge samt sommerferie i Østrig

Case: Thinggaard Rejser

Thinggaard Rejser er et af Danmarks længst eksisterende rejsebureauer med over 100 års historie. I dag tilbyder rejsbureauet hovedsageligt skirejser til Østrig, Frankrig, Italien, Sverige og Norge, men som noget nyt også sommerferie i Østrig, hvor gæsterne bor på Thinggaards egne hoteller.

I samarbejde med Thinggaard Rejser har vi strikket en aftale sammen, hvor vi varetager alt fra betalt annoncering, partnerskaber, marketing automation, webmasterfuntion, konverteringsoptimering og SEO.

I den forstand er Thinggaard Rejser en full service kunde hos Krohne & Storm. 

Thinggaard Rejser - skirejser til Østrig, Frankrig, Italien, Sverige og Norge samt sommerferie i Østrig

Opgaven

Thinggaard Rejser henvender sig i første omgang til os, fordi de gerne vil have styrket det digitale fundament. 

Det indebærer at vi analyserer alle setups af tracking, SEO, Google Ads, Meta, integration mellem booking Engine og hjemmeside, marketing automation software og CRM.

Output

Arbejdet har nye vøret i gang i over tre år, hvor vi har overtaget den daglige drift af Thinggaards online marketing aktiviteter.

Vi har kunnet hæve konverteringen til lavere klikpriser og styrket og vækstet den organiske trafik til Thinggaards hjemmeside.

På de sociale medier har vi til hver sæson udviklet nye kreative koncepter og sørget for en kontinuerlig tilstedeværelse på Thinggaards profiler.

Vi har også hjulpet Thinggaard med deres marketing automation setup og sørget for, at trigger flows løbende vedligeholdes og udvikles i takt med at der kommer nye produkter og kundernes adfærd ændrer sig.

Besøg Thinggaard Rejser.